Dilluns, 28 de novembre de 2022 - Edició 1586
La República

Revelen l’enrenou sexual que genera la Infanta Cristina entre les recluses quan hi ha vis a vis amb Urdangarin

Aquestes són les bromes picants i verdes que fan les preses a la germana del rei d’Espanya quan té trobades íntimes amb el seu marit

Redacció 20/12/2019
La infanta Cristina, durant la sessió del 'cas Nóos' que se celebra a Palma

Iñaki Urdangarin cunyat del rei d’Espanya Felipe VI, compleix condemna a una presó de dones a Àlaba pel cas de corrupció Noos.

La germana del cap d’Estat, Cristina de Borbó, el visita sovint i, un cop al mes, té la possibilitat de tenir una trobada íntima amb el seu marit, els anomenats ‘vis a vis’.

Resulta que aquestes trobades mensuals generen un gran enrenou sexual en to de broma a la presó de Breiva. Un fet totalment lògic, ja que no és gens habitual que un pres home estigui en una presó de dones. Segons revela la revista Lecturas, quan la Infanta travessa els espais de la presó per a tenir el vis a vis, les recluses fan mofa i suquen pa amb bromes picants i verdes: “Cristina, fóllatelo bien, que si no lo haremos nosotras, ¡qué estamos muy cachondas y él está muy bueno!”, “te lo cambio por mi hombre” o “¡déjalo a gusto, exprímele, que si no aquí estamos nosotras para follarnoslo que pasamos mucha hambre!”.

El mateix mitjà explica que al principi la germana de Felipe VI ho passava malament però ara, fins i tot, riu amb alguns dels comentaris. Quan acaba la trobada íntima les preses no cessen: “¿Ya os habéis quedado descansados?, ¿le has hecho todo lo que te pedía?”, “¿cuántos polvos te ha echado, Cristina? Esta noche le vamos a dar doble de cena para que se reponga…”.