Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Ràbia unionista perquè una coneguda app ensenya català “amb frases independentistes”

|

- Publicitat -

Els mitjans i entitats unionistes ja no saben què inventar-se per demostrar la seva catalanofòbia. Aquest cop, un article del diari espanyolista VozPópuli critica que la famosa aplicació per aprendre idiomes “Duolingo” ensenya la llengua catalana “amb mantres habituals del discurs separatista”.

Publicitat

I el cert és que algunes de les frases segur que no les diria algú de Vox o de Ciudadanos, però no deixen de ser certes, com ara que “l’Audiència Nacional no té ni un origen ni uns principis molt democràtics”.

Altres frases que han fet mal a l’unionisme són “tinc amics socialistes i comunistes”, “no ens agrada la cultura de la violència que hi ha en certs països”, “els catalans no acceptem el discurs de la violència”, o “Tot poble amb dignitat ha de defensar la seva independència”.

El digital espanyol fins i tot ho ha comparat amb “discursos del manual d’Òmnium Cultural”, i qui també hi ha ficat cullerada ha estat l’Assemblea per una Escola Bilingüe a Catalunya, els quals asseguren que l’aplicació forma part de l’estratègia d’adoctrinament que viu Catalunya. Tot per desprestigiar i criminalitzar la llengua catalana.


 

Et pot interessar  El PP amenaça amb utilitzar "tots els instruments al seu abast" per frenar l'ús del català, el basc i el gallec al Congrés
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió