Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Ràbia unionista perquè una coneguda app ensenya català “amb frases independentistes”

L’app “Duolingo” fa servir exemples de frases com ara “l’Audiència Nacional no té ni un origen ni uns principis molt democràtics”

Redacció
Redacció 14/08/2021

Els mitjans i entitats unionistes ja no saben què inventar-se per demostrar la seva catalanofòbia. Aquest cop, un article del diari espanyolista VozPópuli critica que la famosa aplicació per aprendre idiomes “Duolingo” ensenya la llengua catalana “amb mantres habituals del discurs separatista”.

I el cert és que algunes de les frases segur que no les diria algú de Vox o de Ciudadanos, però no deixen de ser certes, com ara que “l’Audiència Nacional no té ni un origen ni uns principis molt democràtics”.

Altres frases que han fet mal a l’unionisme són “tinc amics socialistes i comunistes”, “no ens agrada la cultura de la violència que hi ha en certs països”, “els catalans no acceptem el discurs de la violència”, o “Tot poble amb dignitat ha de defensar la seva independència”.

El digital espanyol fins i tot ho ha comparat amb “discursos del manual d’Òmnium Cultural”, i qui també hi ha ficat cullerada ha estat l’Assemblea per una Escola Bilingüe a Catalunya, els quals asseguren que l’aplicació forma part de l’estratègia d’adoctrinament que viu Catalunya. Tot per desprestigiar i criminalitzar la llengua catalana.