Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Quilòmetres de trànsit a les sortides de Madrid davant les noves mesures d’Ayuso

|

- Publicitat -

Les carreteres de Madrid presentaven a primera hora d’aquesta tarda, molts quilòmetres de retencions a les seves sortides, en moltes avingudes d’accés a l’autovia, a la majoria de l’autovia i en altres carreteres importants, segons ha informat la DGT. Així, des de les 15 hores d’aquest divendres hi havia retencions a l’A-6 des del quilòmetre 9 al 7, a la capital, direcció A Coruña; a l’A-42 entre els quilòmetres de 26 i 28 sentit Toledo a l’alçada de Torrejón de la Calzada. A més, un accident ha fet que s’accentuessin les cues a l’A-3 en sentit Zaragoza.

Publicitat

Sens dubte, aquest embús de cotxes ha estat a conseqüència de les noves mesures i restriccions pel coronavirus que ha implementat Ayuso, que restringirà l’entrada i sortida en 37 zones bàsiques de salut de la ciutat i la regió, també limitarà els aforaments en establiments al 50% i tancarà els parcs i jardins.

 

Et pot interessar  Surrealista: Ayuso compara els crits racistes contra un jugador del Reial Madrid amb les xiulades al Rei en camps de futbol
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió