Diumenge, 18 d'abril de 2021 - Edició 997
La República

Primeres dues escoles que tanquen per possibles contagis de la Covid-19

L’escola bressol La Llàntia i l’escola de primària Montserrat Solà a Mataró no reobriran fins que es descarti la infecció

Avatar
Agències 10/06/2020
Pla mitjà on es pot veure una professora de l'Escola Bressol de Golmés mesurant la temperatura a una nena que acaba d'arribar al centre, el 8 de juny de 2020. (Horitzontal)

Pocs dies despres de la reobertura d centres escolars, ja tenim els dos primers casos de tancament preventiu per possibles contagis de la Covid-10.

Es tracte de dos centres educatius de Mataró, l’escola bressol municipal La Llàntia i l’escola d’infantil i primària Montserrat Solà, que han hagut de tancar preventivament aquest dimecres davant la sospita de dos possibles contagis del coronaviurs. Segons ha pogut saber l’ACN, el tancament ha afectat un total de 10 famílies, dues a l’escola bressol i vuit a la de primària, que han hagut d’anar a recollir els seus fills.

S’espera que en un parell de dies es pugui saber si són casos de Covid-19, fins llavors els dos centres romandran tancats. La mesura ha estat ordenada per la inspecció d’ensenyament seguint el protocol establert en el pla de reobertura dels centres educatius en fase 2 aprovat el passat 20 de maig.