Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Més maldecaps per Juan Carlos I: va donar dos milions d’euros a Marta Gayà des d’un altre compte de Suïssa

El banc és el mateix des del qual el monarca va donar diners a la seva altra amant, Corinna Larsen

Redacció
Redacció 10/03/2020
Imatge d'arxiu de Juan Carlos I

Nou episodi pel malson de Juan Carlos de Borbón: es descobreix ara que va donar 2 milions d’euros a una altra de les seves amants, Marta Gayà, durant els anys 2011 i 2012, des d’un compte del mateix banc amb el qual va donar diners a Corinna, segons explica Okdiario.

Els testaferros haurien fet servir el compte “offshore” de Panamà al Banc de Mirabaud. Després de donar el primer milió d’euros a Gayà, va rebre 1,4 milions d’euros en aquest mateix compte, i també s’ha sabut que cinc dies més tard hi va ingressar fins a 1, 2 milions d’euros més.

En total, una pluja de milions escampada en diferents comptes estrangers, que ara estan sortint a la llum i que treuen a la llum la corrupció encoberta il·limitada del rei Juan Carlos I. El cas de Gayà se suma a la denúncia que va fer Corinna Larsen al monarca per suposades amenaces o els 100 milions que va rebre el rei de la família reial saudita a canvi de rebaixar el cost de construcció de l’AVE a La Meca. La fiscalia Suïssa segueix trobant proves d’aquests comptes.