Dimecres, 15 de juliol de 2020 - Edició 720
La República

#MarcaEspaña: Uns narcotraficants rescaten tres guàrdies civils a alta mar

La justícia espanyola, però, els envia a presó sense fiança

Redacció
Redacció 07/10/2019
Una lanxa de la Guardia Civil

Nova pífia de la Guàrdia Civil que empastifa encara més la #MarcaEspaña que amb tanta feina i dedicació intenta netejar España Global.

Resulta que el 4 d’octubre, agents de la benemèrita van dur una operació contra el narcotràfic davant de la costa de la localitat de Mijas (Màlaga). Els policies perseguien una llanxa semirígida sospitosa de transportar droga i ocupada per 4 persones. Durant la persecució les dues embarcacions van col·lidir i van caure a l’aigua tres guàrdies civils,  quedant l’embarcació oficial girant sense control amb el consegüent risc per als guàrdies que estaven a l’aigua.

Els narcotraficants, segons la ràdio SER, que duien quilos d’haixix a l’embarcació, van socórrer els agents i van ser rescatats il·lesos. Així i tot, els quatre ocupants de l’embarcació van ser detinguts per un delicte de tràfic de drogues.

El Jutjat d’Instrucció número 4 de Torremolinos ha ordenat avui l’ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança dels quatre ciutadans espanyols. El fet que auxiliessin als guàrdies civils caiguts al mar no es té en compte en aquesta fase processal. En cas de no haver-ho fet, haurien incorregut en un delicte d’omissió del deure de socors.

Relacionats