Diumenge, 17 de gener de 2021 - Edició 906
La República

Mainat demana a Dobrowolski que “reaccioni i demani ajuda”

El productor assegura que està bé, però que té “una mica de por “veient que la seva exdona” és capaç de moltes coses

Redacció
Redacció 27/11/2020
Imatge familiar de Josep Maria Mainat

El productor televisiu i membre de la Trinca, Josep Maria Mainat, ha declarat aquest dijous per primer cop en un plató de televisió sobre la seva relació i els diferents successos amb la seva exdona, Angela Dobrowolski, i ha demanat a Angela que “reaccioni i demani ajuda”.

En una entrevista a TV3, Mainat ha explicat que la primera vegada que va sospitar de la seva exdona va ser quan se la va trobar amb el seu ordinador mirant papers de divorci i del seu testament, i li va semblar “estrany”.

Mainat assegura que està bé però que està “en un tsunami d’emocions i amb una mica de por perquè veient el que ha fet, és capaç de moltes coses”, i explica també que la família de la seva exdona s’ha posat en contacte amb ell perquè l’ajudi.

El productor explica que “no tenia gens d’interès en què se sabés el que estava passant, però es va filtrar”, i declara que no li han quedat seqüeles del coma glucèmic que va patir a causa de les injeccions que suposadament li va administrar Dobrowolski.

Després del divorci el gener passat, Angela va fer un canvi radical a la seva vida i va conèixer a persones tòxiques al món del consum, però Mainat assegura no haver-la vist consumir, i manifesta no reconèixer a “aquesta nova Angela” que haurà de demostrar ser una persona molt sensata de cara al judici.

Relacionats