Dijous, 9 de febrer de 2023 - Edició 1659
La República

L’escola Juncadella de Sant Vicenç dels Horts obrirà tres dies tard perquè té personal en quarantena

L’Ajuntament demana a la Generalitat un protocol d’actuacions “clar” que eviti el “tancament continuat” de centres

Agències 05/09/2020

Els Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat han informat l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts que l’escola pública Joan Juncadella obrirà les portes el 17 de setembre, tres dies més tard del previst, després que part de l’equip directiu, de mestres i de personal d’administració s’hagi hagut d’aïllar per un cas de positiu de covid-19. La resta de centres docents de la ciutat obriran amb normalitat. En aquest context, l’Ajuntament ha demanat al Govern un protocol d’actuacions “clar” que eviti el tancament continuat d’escoles. La treballadora contagiada no presentava cap símptoma però fa uns dies s’havia fet la prova a un dels cribratges massius organitzat al seu municipi i va donar positiu.

“Ajuntament, equip directiu, alumnat i famílies hem de tenir pautes clares que contribueixin a generar un clima de seguretat i confiança en moments especialment complexos”, ha remarcat l’alcalde del municipi, Miguel Comino.

“Els municipis estem fent molts esforços per contribuir a un inici del curs escolar dins la màxima normalitat possible i demanem a la Generalitat que també estigui a l’alçada de les circumstàncies”, ha afegit.