Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

La xarxa no té pietat amb la porta giratòria de Joan Coscubiela, fitxat a Madrid per CCOO

Joan Coscbubiela fa un any que va deixar el Parlament i la política. Uns mesos són els que també ha tardat a trobar una suculenta feina: s’acaba d’anunciar el seu […]

Gerard Sesé 19/11/2018
Joan Coscubiela, en una imatge d'arxiu

Joan Coscbubiela fa un any que va deixar el Parlament i la política. Uns mesos són els que també ha tardat a trobar una suculenta feina: s’acaba d’anunciar el seu fitxatge pel sindicat Comissions Obreres des de Madrid. El seu dirigent d’àmbit espanyol, Unai Sordo, va explicar a Twitter que Coscubiela era el candidat a dirigir l’Escola Superior de Quadres de CCOO. “Un luxe tornar-te a tenir a casa”, apunta el secretari general del sindicat. L’escola és “un espai de formació sindical per reforçar coneixements, competències i valors”, detalla el mateix Sordo.

El mateix gat vell ecosocialista ho confirmava a les xarxes: “Mai he marxat gaire lluny. És tot un repte”.

La reacció de les xarxes

Els usuaris del món 2-0 no han tardat a expressar la seva opinió davant del flagrant fitxatge de CCOO. Molts d’ells han definit la situació com un exemple de “porta giratòria”, d’altres han celebrat que el polític “per fi treballi” i altres han anunciat que es donaran de baixa del sindicat.