Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

La ingent dineral que s’ha gastat la monarquia espanyola perquè el nebot del rei tingui un títol universitari

Cal recordar que Felipe Juan Froilán de Todos los Santos de Marichalar y de Borbón havia suspès 3 vegades segon d’ESO

Gerard Sesé
Gerard Sesé 28/06/2019
Felipe Juan Froilán de Todos los Santos de Marichalar y de Borbón

Qui ho havia de dir! Aquell jove inadaptat borbònic, Felipe Juan Froilán de Todos los Santos de Marichalar y de Borbón, que va arribar a repetir fins a 3 vegades segon d’ESO (un fet incomprensible, ja que en teoria no es pot repetir més d’un curs i màxim dues vegades en tot l’ensenyament secundari obligatori) ja ha aconseguit graduar-se.

El més curiós és que amb només 20 anys han anunciat que s’ha graduat en Administració i Direcció d’empreses. Però és que ja se sap, pagant Sant Pere canta. Amb els diners de tots els ciutadans de l’Estat espanyol, la monarquia borbònica s’ha desembutxacat un dineral en dues escoles d’alt nivell: primer a la Blue Ridge School als EUA, pagant la ingent quantitat de 45.000 euros per curs. Misteriosament, Felipe ha aprovat 5 cursos en dos anys al continent americà.

Un cop a Madrid, el fill de la infanta Elena i nebot de Felipe VI havia de continuar de manera obligatòria amb el sistema educatiu nord-americà. D’aquesta manera, el van matricular el 2017 al CIS The College for International Studies. La Casa Reial va pagar, en aquesta ocasió, 21.000 euros el curs.

La graduació es va celebrar al luxós Club de Campo de Madrid i el mateix dia que la seva germana Victòria Federica celebrava una festa on va presentar-se amb un porc entre els braços embolicat amb una estanquera.