Dimecres, 25 de novembre de 2020 - Edició 853
La República

Javier Martínez no es rendeix: Campanya per aconseguir una comissió d’investigació al Congreso sobre el 17-A

“Hi ha moltes coses que avui dia desconeixem i que creiem que han de ser aclarides en seu parlamentària”

Redacció
Redacció 12/09/2020

El pare d’un nen de 3 anys mort en l’atemptat terrorista del 17-A a Barcelona ha demanat que s’iniciï una comissió d’investigació al Congreso sobre els fets.

Ha reclamat que s’aclareixi la veritat sobre el que va passar a Barcelona i Cambrils (Tarragona), però que “la classe política ha rebutjat aquesta la possibilitat”, ha informat aquest dissabte en un comunicat.

Per això, ha posat en marxa una campanya a la pàgina de peticions Change.org per aconseguir aquesta comissió d’investigació i que ja compta amb més de 103.000 signants.

“Hi ha moltes coses que avui dia desconeixem i que creiem que han de ser aclarides en seu parlamentària”, com per què l’Audiència Nacional no va interrogar els agents del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) que van visitar a l’imam de Ripoll (Girona), i per què aquest no va ser expulsat de país després de conèixer el seu extremisme.

Ha dit que per superar un dol és necessari saber què va passar, i ha criticat que només hagi rebut “la negació que es produeixi aquesta investigació”.

Relacionats