Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Els refugiats ucraïnesos menors d’edat s’incorporaran al sistema educatiu el més aviat possible

|

- Publicitat -

La ministra d’Educació, Pilar Alegría, i el titular d’Universitats, Joan Subirats, s’han reunit aquest dijous amb l’ambaixador ucraïnès a Espanya, Serhii Pohoreltsev, per abordar la situació dels més de 7.000 estudiants d’Ucraïna desplaçats per la guerra amb Rússia. En un comunicat, el Ministeri d’Educació ha explicat que s’ha acordat la necessitat que tots els menors en edat escolar que han arribat a l’estat espanyol s’incorporin al més aviat possible al sistema educatiu per facilitar la seva integració. El Gobierno ho veu prioritari encara que els estudiants mantinguin vincles amb les seves escoles d’Ucraïna.

Publicitat

L’executiu espanyol també ha traslladat que la conferència sectorial d’educació d’ahir dimecres amb les autonomies va aprovar un pla de contingència per atendre els estudiants ucraïnesos que inclou la creació de materials en ambdós idiomes i l’acollida i incorporació als centres educatius de docents procedents d’Ucraïna per prestar-los suport educatiu.

Et pot interessar  Albiol apressa el futur govern espanyol a modificar la llei del menor per perseguir penalment els agressors sexuals
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió