Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

El súmmum de l’unionisme sobre el cas de la professora a Terrassa: Critiquen la Generalitat per la seva efectivitat

|

- Publicitat -

Què més voldrien tots els que tenen algun conflicte amb l’administració pública que l’actuació de les institucions fos tan ràpida, eficient i eficaç com la que ha dut a terme la Generalitat amb el cas de la denúncia d’uns pares unionistes contra una professora.

Publicitat

La Asamblea por una Escuela Bilingüe ha criticat la “sorprenent celeritat” de la instrucció portada a terme per la Conselleria d’Educació. Però en realitat el que els ha molestat és que la Generalitat va descartar que hi hagués maltractament físic o motivació ideològica en la suposada agressió d’una professora a una alumna per dibuixar unes banderes d’Espanya.

De fet, es va descobrir que la professora també va renyar altres alumnes que havien fet altres dibuixos. Però el col·lectiu nacionalista espanyol assegura que “l’actuació de la docent és inacceptable i, per descomptat, en la fase inicial del procediment investigador no es pot descartar, com fa interessadament el Departament, la intencionalitat ideològica de la docent”, ha sostingut l’AEB en un comunicat aquest dissabte.

L’AEB considera que la proposta de sanció lleu a la professora no es correspon amb la gravetat dels fets, i posa de manifest la “hispanofòbia” de la Conselleria d’Educació i de la docent, segons l’entitat.

Et pot interessar  Enrabiada de l'unionisme pel paper de Puigdemont en la negociació de la investidura 
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió