Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Desmantellada una festa amb més de 50 persones a Badalona

Els assistents van intentar fugir saltant a la casa del costat quan van arribar els agents

Avatar
Agències 29/03/2021
29/03/2021 Imagen de la entrada de la Guardia Urbana durante la macrofiesta ilegal en Badalona (Barcelona). SOCIEDAD AYUNTAMIENTO DE BADALONA

La Guàrdia Urbana de Badalona ha desmantellat aquest cap de setmana una macrofesta amb més de 50 persones en un pis turístic al barri de Mas Ram de Badalona, segons un comunicat d’aquest dilluns.

Quan els agents van arribar a l’immoble, les persones que hi havia a l’interior es van negar a obrir la porta i el propietari va donar el permís per entrar, moment en el qual els assistents van provar de fugir saltant a la casa del costat a través del jardí, i es va denunciar els organitzadors de la festa i aixecar acta a tots els assistents.

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha lamentat que “en un context sanitari com l’actual, en el qual la majoria de veïns compleixen les restriccions i fan un esforç diari, és indignant que hi hagi irresponsables que posin en perill la ciutadania sense cap remordiment”, i que espera que les persones implicades siguin sancionades i en paguin les conseqüències.