Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Desastrós juliol pels hotels murcians, que regalaven nits als policies de l’1-O

A manca de justícia espanyola… justícia divina? O és culpa del destí? Potser existeix el Karma? Per als menys crèduls, una simple casualitat? A inicis de febrer d’aquest any, l’Associació […]

Gerard Sesé 24/08/2018
Hotel AC Múrcia a Múrcia

A manca de justícia espanyola… justícia divina? O és culpa del destí? Potser existeix el Karma? Per als menys crèduls, una simple casualitat?

A inicis de febrer d’aquest any, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Allotjament Turístic de Múrcia, Hostetur, va regalar un cap de setmana a 210 agents de la Policía Nacional i la Guardia Civil desplaçats a Catalunya com a “reconeixement” per la feina feta durant l’ocupació policial. Una acció molt criticada des de Catalunya, vista com una provocació més, just quan, a més, un grup de catalans es disposava a visitar Múrcia per a donar suport als que s’oposaven a què l’AVE partís la ciutat en dos.

De moment, un estiu desastrós i ruïnós

Males dades del turisme a la Regió de Múrcia, que amb prou feines ha registrat una ocupació hotelera del 56,4% durant el mes de juliol, molt lluny de el 71% registrat fa un parell d’estius, l’any 2016.

Segons les dades difoses aquest divendres per l’Institut Nacional d’Estadística (INE), la Regió de Múrcia va rebre en el citat mes 125.090 viatgers, dels quals 96.949 eren residents a l’Estat espanyol i 28.140 estrangers.