Diumenge, 18 d'abril de 2021 - Edició 997
La República

Denuncien vots per correu manipulats al Senat amb les creuetes de Vox marcades

Novament, la possibilitat de frau electoral a unes eleccions a l’Estat espanyol torna a sembrar l’opinió pública després que una granadina hagi denunciat davant la Junta Electoral que el seu […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 26/04/2019
Vot manipulat a favor de Vox

Novament, la possibilitat de frau electoral a unes eleccions a l’Estat espanyol torna a sembrar l’opinió pública després que una granadina hagi denunciat davant la Junta Electoral que el seu vot per correu estava manipulat a favor de Vox.

Els fets els narra elDirario.es i explica que una dona ha presentat una denúncia davant l’organisme després de descobrir en el seu vot per correu, a la papereta al Senat ja havia estat marcada amb bolígraf: els vots per als senadors de Vox.

“El sobre marró on hi anava la documentació estava perfectament tancat, sense senyals d’haver estat manipulat”, relata en el seu escrit i  el mateix mitjà assegura que des de Correos sostenen que és pràcticament inviable que hagi pogut ser un dels seus funcionaris.

La dona s’ha quedat sense poder votar al Senat, ja que a l’Oficina del Cens Electoral l’única solució que li aportaven era que es personés en una oficina de Correos de Granada per a exercir-hi el seu vot amb una papereta nova. Però la denunciant ja no tenia temps per fer-ho i, per tant, va decidir votar únicament al Congreso amb les paperetes que li havien arribat juntament amb la seva documentació del vot per correu.