Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Cristiano Ronaldo escup al madridisme: “Aquí a la Juventus tothom és molt simpàtic, l’afició també”

Ha oblidat ràpidament Espanya i els seus problemes amb hisenda

|

- Publicitat -

Cristiano Ronaldo ha oblidat ràpidament el Madrid, els espanyols i els seus problemes amb hisenda, raó principal per la qual va marxar del club blanc, segons les males llengües.

De seguida, però, ha notat que a Itàlia l’ambient és ben diferent i no ha tingut pèls a la llengua a l’hora d’explicar què sent lluny del madridisme.

Publicitat

“Em sento genial, tot ha anat molt bé des de la meva arribada, amb la rebuda dels fans, de tota la gent del club, em sento feliç i content d’estar aquí”.

Fins aquí, són unes declaracions típiques i ja escoltades quan un jugador fitxa per un equip. Però ja se sap que CR7 s’agrada i li encanta parlar davant dels micros. Durant l’entrevista a la televisió oficial del club, el portuguès va explicar com veu el seu nou club i els aficionats, carregant així contra el seu exequip: “Aquest club és diferent, totes les persones són molt amables, també els aficionats, són com una família, això ho he sentit des del principi, ho agraeixo i vull fer-los feliços”.

Et pot interessar  Aragonès respon als inspectors d'Hisenda que "res impedeix" la implementació del finançament singular
Publicitat

Opinió

Minut a Minut