Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Constitueixen SOS Costa Brava, una plataforma per lluitar contra 21 procediments urbanístics del litoral gironí

ACN Pals .- Divuit entitats ecologistes han constituït aquest dissabte la plataforma SOS Costa Brava. Una associació que té per objectiu lluitar contra, almenys, 21 procediments urbanístics del litoral gironí. […]

Avatar
Agències 04/08/2018

ACN Pals .- Divuit entitats ecologistes han constituït aquest dissabte la plataforma SOS Costa Brava. Una associació que té per objectiu lluitar contra, almenys, 21 procediments urbanístics del litoral gironí. El portaveu de l’associació, Sergi Nuss, assegura que “hi ha molts més projectes” que “estaven enterrats” i que l’administració permet que tornin a aflorar. “Nosaltres en diem urbanisme zombie”, assenyala Nuss.

Des de SOS Costa Brava asseguren que molts d’aquestes construccions tenen el suport de “capital dubtós” que sovint ve de l’estranger. “Són uns diners que necessiten col·locar i veuen en el litoral gironí una oportunitat”, ha lamentat el portaveu. La presentació s’ha celebrat a la Sala d’Actes de la Casa de Cultura de Pals, i hi han assistit prop d’una setantena de persones.