Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Cañas vol denunciar Frigo a la Comissió Europea per no fer preeminent el castellà a Catalunya

Vol magnificar una campanya de boicot de turistes espanyols que han vist la cartelleria en anglès i alemany abans que en castellà

Frederic Sabartés 15/08/2020
A Jordi Cañas, els gelats Frigo no el deixen precisament fred

L’eurodiputat de Ciutadans (Cs), Jordi Cañas, ha anunciat que denunciarà a la Comissió Europea a la multinacional Unilever per no usar el castellà a la carta de gelats de la seva marca Frigo a Catalunya, seguint l’estela dels que a les xarxes proposen fer-los boicot.

Cañas, considera que la multinacional “vulnera i viola la normativa europea” i assegura que si “no em respectes, no et compro”.

La geladera assegura que “la retolació de la cartelleria de Frigo a Catalunya compleix amb la legislació vigent obligatòria per a totes les companyies que comercialitzen els seus productes en aquesta comunitat autònoma. Posem a disposició del client la possibilitat de tenir el cartell en un altre idioma, podent trobar cartelleria en català i castellà en aquest territori. És la nostra responsabilitat respectar la legalitat vigent, així com servir en tot moment als nostres consumidors i clients allà on es trobin”.