Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 19 de maig del 2024
Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 19 de maig del 2024

Burxen el director d’Informació de RTVE pels seus “fitxatges catalans”

|

- Publicitat -

Diversos sindicats de RTVE protesten i es queixen del seu director d’Informació i Actualitat, Enric Hernández, que forma part de la cadena pública des de fa poc més d’un any.

Segons alguns treballadors als quals ha tingut accés el diari El Confidencial, “des que ocupa la direcció no ha fet més que realitzar canvis que ningú entén i que no tenen cap lògica”. El cas és que Hernández hauria nomenat persones de confiança per tenir un control complet sobre la informació política i influir en els continguts “segons li vagi millor”, denuncien els sindicats. Fins i tot asseguren que els seus fitxatges “catalans” intenten influenciar fàcilment en la informació donada, i “al mateix temps els fa un favor als seus amics”, uns amics els quals asseguren que “no tenen l’experiència necessària” com per influenciar tant el contingut dels programes de la cadena.

Publicitat

De fet, la cap de política al programa “Las Mañanas de la 1″, Iolanda Mármol, va ser denunciada pel Comitè d’Empresa de Madrid per “no guardar els procediments reglats en l’àmbit de RTVE”.

A més, a Hernández no li falten precedents, i no queda lluny el moment en el qual va decidir no emetre una entrevista a Oriol Junqueras, trucant ell mateix a Ràdio Nacional de Madrid.

 

Et pot interessar  El corresponsal de París de RTVE nega la catalanitat de la Catalunya Nord i fa befa que Puigdemont se senti "com a casa" a Elna
Publicitat

Opinió

Minut a Minut