Dijous, 6 d'agost de 2020 - Edició 742
La República

Bufetades entre unionistes radicals per treure’s de sobre l’ultra espanyolista Pulido

Pocs i malavinguts

Redacció
Redacció 22/07/2020

Ara fa uns dies La República escrivia un article sobre com un grupuscle d’ultradreta nacionalista espanyol radical i autoanomenat constitucionalista arrencava una estelada gegant a Montsacopa, a Olot. Al vídeo, a més, hi penjaven uns insults i amenaces cap al mosso independentista Albert Donaire on, presumptament, hi apareixia un tronat i conegut ultra espanyolista, Santiago Pulido. Aquest individu va fer fortuna a les xarxes quan es passejava amb un camió amb banderes amb el pollastre per Mataró i rodalia i fent apologia feixista.

Un suposat membre de Unión Brigadas s’ha posat en contacte amb aquest diari per a assegurar que aquest tal Pulido no va formar part de l’escamot que va perpetrar l’acte vandàlic a Montsacopa assegurant que “el Pulido no pertany a Unión” i que, a més, “no l’estima cap membre de la Unión”.

En preguntar per què aquesta animadversió, la persona d’Unión ha respost: “el Pulido aquest fa temps que està jugant a dues bandes”.

Sigui com sigui, la conclusió final és que aquests grupuscles ultres espanyolistes són pocs i malavinguts. Això sí, de moment, però, segueixen perpetrant els seus actes vandàlics amb total impunitat.

Relacionats