Diumenge, 5 de juliol de 2020 - Edició 710
La República

Albert Rivera es fa fonedís al despatx d’advocats pel qual ha fitxat

El polític ultra unionista desapareix misteriosament després d’un viatge que va coincidir amb el decret de l’estat d’alarma

Redacció
Redacció 19/03/2020

La patacada electoral de Ciudadanos a les últimes eleccions espanyoles van acabar amb la carrera política d’Alberto Carlos Rivera. La seva deriva ultra va aconseguir que Vox li passés la mà per la cara.

Quatre mesos després d’abandonar la política, Rivera va sorprendre l’opinió pública anunciant que es reincorporava a l’empresa privada i que fitxava com a president executiu del bufet Martínez-Echevarría Abogados, coneguts per haver lluitat contra les clàusules sol dels bancs.

Un càrrec d’una responsabilitat, pedigrí i prestigi que el seu currículum no avalava, tan sols va exercir uns anys d’advocat a La Caixa.

Tal com explica ElConfidencialDigital, ja fa dies que al bufet d’advocats han perdut la pista a l’expolític ultra. De fet, ja des de les primeres setmanes, els advocats de la seu madrilenya tampoc havien vist massa a Rivera. L’exlíder del partit de l’odi havia iniciat una gira de visites a les diferents seus que Martínez-Echevarría Abogados té per tot l’Estat.

Rivera era a Màlaga quan va esclatar la crisi del coronavirus i la declaració d’estat d’alarma. Això ha impedit, de manera afegida, que el nou president executiu del despatx es deixi veure per la seu a Madrid.

Així i tot, segons el mitjà citat, el bufet d’advocats espanyol es donen per satisfets perquè “com a acció de màrqueting, el fitxatge de Rivera ja ha estat un moviment ‘de primera’ que compensa la seva incorporació”.

Relacionats