Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

‘Sis dies corrents’ de Neus Ballús participarà en el Festival de Toronto

La pel·lícula de la directora de cinema mostra la vida d’uns treballadors d’una petita empresa d’electricitat i lampisteria barcelonina en el qual la relació entre els personatges protagonitza el relat

Avatar
Agències 28/07/2021
Fotograma de la pel·lícula "Sis dies corrents"

La pel·lícula ‘Sis dies corrents’, de la directora Neus Ballús, ha estat seleccionada per participar en la secció ‘Contemporany World Cinema’ del Festival Internacional de Cinema de Toronto-TIFF, que se celebra del 9 al 18 de setembre, han informat les productores Distinto Films i El Kinograf aquest dimecres en un comunicat.

En el seu tercer llargmetratge, després de ‘La plaga’ i ‘El viatge de la Marta’, relata el dia a dia de tres treballadors d’una petita empresa de lampisteria i electricitat a la perifèria de Barcelona.

Abans del Festival de Toronto, la pel·lícula s’estrenarà mundialment el 7 d’agost en el Festival de Locarno, a Suïssa, dins la secció ‘Concurs Internacional’, principal secció competitiva del certamen.

La producció relata una setmana en la vida d’uns treballadors d’una petita empresa d’electricitat i lampisteria als afores de Barcelona i se centra en la relació entre el protagonista i qui ha sol·licitat el servei de l’empresa barcelonina com apunta Filmaffinity