Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Sergi Sabrià: “Les imatges de dissabte i dilluns no ens representen”

El portaveu dels republicans, Sergi Sabrià ha utilitzat el torn de rèplica per desmarcar-se dels aldarulls d’aquest cap de setmana al centre de Barcelona, així com dels fets del Parlament i la […]

Joan Vila i Boix
Joan Vila i Boix 03/10/2018
Sergi Sabrià / Marc Puig

El portaveu dels republicans, Sergi Sabrià ha utilitzat el torn de rèplica per desmarcar-se dels aldarulls d’aquest cap de setmana al centre de Barcelona, així com dels fets del Parlament i la Via Laietana d’aquest dilluns. Una reflexió que ha conclòs d’aquesta manera, dirigint-se a la bancada de Ciutadans: “Fan servir això per tapar que en cada contesa electoral guanya l’independentisme. Tenim una majoria suficient en aquest parlament per fer un referèndum”.

Sabrià ha recordat que “tan important és la República com fer-la en una societat cohesionada”. Alhora que ha recordat a Inés Arrimadas: “En el creixement econòmic del país no hi ha vots per vostè. A vostès els hi incomoda. Nosaltres treballem sempre per tothom. La nostra idea de república és construir un estat on tothom visqui millor. Nosaltres volem que els seus votants visquin millor”.

Per últim ha fet una crida a comuns i cupaires per tal de tornar als consensos de l’u i el tres d’octubre de 2017. Referint-se als anticapitalistes ha asseverat: “Resulteu imprescindibles. Volem tornar a dir una vegada més que ens necessitem”.