Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Seguidors del Nàstic marxen de l’estadi farts dels càntics neonazis d’aficionats de l’Espanyol

Un grup neonazi va cantar el Cara al sol i va cridar que talibans estavellessin avions contra el Camp Nou

|

- Publicitat -

Ahir es va disputar un partit amistós de pretemporada entre el Nàstic de Tarragona i el RCD Espanyol amb victòria dels visitants per 2 a 0.

Publicitat

Però, malauradament, la notícia que aquí us expliquem no és esportiva sinó política. I és que tal com han denunciat diferents usuaris a les xarxes, un grup ultra d’aficionats de l’equip de Cornellà van estar bona part del partit fent càntics neonazis i nacionalistes espanyols radicals.

Des del clàssic “Puigdemont a prisión” passant per cantar l’himne falangista “Cara el sol” i salutacions nazis o coses tan horripilants en forma i contingut com “Vamos Taliban, aviones al nou camp”.

La impunitat amb la qual actua aquest conjunt d’individus va fer empipar la gent que va acabar marxant del camp abans que acabés el partit.

Aquest grup, que no representa la gran majoria d’aficionats de l’Espanyol, on cada cop més hi ha republicans convençuts, sovint acompanya l’equip en els seus desplaçaments i va protagonitzar càntics similars el 19 de juliol a Olot.

Et pot interessar  L'escriptor mallorquí Joan Antoni Cerrató Rosselló, guanyador del 23è Premi de Traducció Vidal Alcover de Tarragona
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió