Dijous, 26 de novembre de 2020 - Edició 854
La República

Sánchez, Rajoy, Rivera o Felipe VI incapaços de venir pel segon aniversari dels atemptats del 17-A

Una evidència més que no tenen la consciencia tranquil•la, si els atemptats s’haguessin produït en una ciutat espanyola, la seva presencia hagués estat omnipresent

Joan Puig
Joan Puig 18/08/2019

L’absència dels líders polítics espanyols és la prova més evident que ens consideren una colònia

Anàlisi @joanpuig .- La colònia només serveix per explotar-la socialment i econòmicament, i anys enrere també sexualment, saben que més tard o més aviat Catalunya serà independent, només depèn de la voluntat dels catalans, només depèn del dia que decidim aplicar la unilateralitat davant la no negociació d’Espanya.

Els líders polítics espanyols saben que les coses no es van fer bé

Venir a Catalunya amb aquestes condicions era massa dur i més en període de vacances, malgrat que les principals capçaleres catalanes ho amaguin i fins i tot ho vegin bé, han estat incapaces de dir-ho.  Els remordiments els tenen, són lideratges polítics que només volen el poder i el moviment independentista els deixa al descobert.

Espanya mai negociarà, sempre imposarà, només amb la unilateralitat aconseguirem la independència

La història d’Espanya ho confirma, Espanya ho guanya o perd, si guanya Espanya seguirem sent una colònia més al món i si perd acabarem sent lliures, sinó perdem ell temps en intentar salvr l’esquerra espanyola.

 

 

Relacionats