Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Sánchez atribueix a la “pau social” a l’Estat l’acostament de patronal i sindicats per a l’acord dels sous

El president espanyol anuncia 560 milions d'inversió a l'educació perquè l'alumnat aprengui programació i robòtica

|

- Publicitat -

Pedro Sánchez ha celebrat l’acostament de patronal i sindicats per a l’acord dels salaris i l’ha atribuït a la “pau social” que ara es viu a l’Estat. En un acte de partit a Alacant, el president del govern espanyol s’ha preguntat per què hi ha aquesta pau social, i s’ha contestat que és perquè hi ha “diàleg social”.

Publicitat

“I per què hi ha diàleg social? -ha afegit- Perquè hi ha un govern que va recuperar el diàleg social que altres havien llençat a les escombraries”. Sánchez també ha afirmat que “gràcies a la reforma laboral” aprovada amb els agents socials i al “compromís dels treballadors i dels empresaris”, el seu mandat és una legislatura “de reformes i de pau social”.

D’altra banda, en el transcurs del míting Pedro Sánchez ha anunciat una inversió de 560 milions d’euros per reforçar l’educació pública. El president del govern estatal ha indicat que els diners es faran servir perquè l’alumnat “aprengui l’idioma de les màquines, la programació, la robòtica, perquè és el món que viuran”.

A banda, la partida també servirà per reforçar les classes de l’alumnat amb dificultats, amb l’objectiu d’evitar que “abandonin els estudis” i perquè “mig milió” d’estudiants “es puguin beneficiar” de la compra de material escolar i de llibres.

Et pot interessar  Sánchez, a Feijóo: "Quan per als espanyols ETA no és res, per al PP ho és tot"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió