Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Sàmper alerta d’una allau de festes en domicilis particulars

Admet que són difícils d’evitar i per això fa una crida a la prudència i a tenir paciència: “Tindrem temps de tenir un estiu, no com el del 2019, però millor que el del 2020”

Avatar
Agències 12/04/2021
El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, al Parc de Bombers de Girona aquest matí.

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, alerta que han detectat un augment de festes en domicilis particulars en les darreres setmanes: “Ens preocupen”. Durant una visita al Parc de Bombers de Girona, Sàmper ha afirmat que aquest tipus de “botellons” són “de difícil control” perquè és complicat poder entrar en un domicili quan es tracta d’infraccions que acaben en sancions administratives. Malgrat això, Sàmper ha recordat que les multes poden ser “molt importants” i ha fet una crida als que les promouen, a qui ha demanat “paciència”. “En un parell de mesos, com a màxim, tindrem temps de tenir un estiu, no com el del 2019, però millor que el passat”, ha dit.

En relació a això, el conseller ha insistit que l’evolució d’aquesta quarta onada és diferent a les anteriors i que “obre el camí a l’obertura de moltes coses”. Entre elles, l’oci nocturn.