Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

Salut facilitarà la contractació d’estudiants d’Infermeria i Medicina per reforçar el sistema sanitari

|

- Publicitat -

El departament de Salut facilitarà la contractació d’estudiants dels graus d’Infermeria i Medicina per tal de reforçar el sistema sanitari davant la sisena onada de la covid-19. Hospitals i centres d’atenció primària, així com els d’atenció intermèdia o sociosanitària, podran incorporar a les seves plantilles alumnes dels dos últims anys d’Infermeria o Medicina que així ho sol·licitin.

Publicitat

El contracte haurà de preveure de forma expressa que les funcions que desenvoluparan els estudiants seran d’auxiliar sanitari, en qualitat de suport i sota la supervisió d’un professional de la salut, és a dir, en les mateixes condicions que fan les seves pràctiques clíniques.

L’alumnat que ho desitgi pot inscriure’s a la iniciativa a través del formulari difós per les seves facultats, i la seva petició serà gestionada per les diferents regions sanitàries en funció de les necessitats vigents. En només 24 hores, ja s’han rebut més de mil sol·licituds a la Direcció General de Professionals del departament de Salut, una “nova gran mostra de solidaritat en l’àmbit universitari amb el sistema de salut i la ciutadania”, ha indicat la conselleria en un comunicat difós aquest dijous.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió