Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Rufián valora positivament la renúncia de set candidats de Bildu amb delictes de sang

"Crec que és bo acabar amb circs mediàtics traient directament la pista, com s'ha fet en aquesta ocasió", ha afirmat el portaveu d'ERC

|

- Publicitat -

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha valorat positivament la decisió dels set candidats de Bildu condemnats per delictes de sang mentre eren membres d’ETA de no recollir l’acta en cas que siguin elegits. “És un bon dia per a la democràcia, per a la llibertat, la convivència i la pau”, ha assegurat, tot apuntant que també és “un mal dia per als odiadors professionals”. “Crec que és bo acabar amb circs mediàtics traient directament la pista, com s’ha fet en aquesta ocasió”, ha dit, tot i que té “poques esperances que el circ acabi”.

Publicitat

En roda de premsa al Congrés, Rufián ha recordat que si calgués treure dels càrrecs i de les administracions gent amb delictes “el PP, Vox i la Guàrdia Civil es quedarien en quadre”, citant el recent ascens del tinent general de la Guàrdia Civil Arturo Espejo, per la implicació en l’assassinat de Mikel Zabalza, així com Pedro Cuevas, l’assassí confés de Guillem Agulló.

“Crec que en aquest país la dreta hauria de deixar de parlar d’ETA per parlar d’Espanya i dels espanyols i del projecte que tenen per a ells, més que res perquè Eta no existeix, encara que no els agradi”.

Et pot interessar  Un implicat en la mort per tortures de Mikel Zabalza, a la cúpula de la Guàrdia Civil
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió