Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

Rufián compara Acebes amb un personatge d”El Padrino’

Nou episodi dels duels entre Gabriel Rufián i els dirigents del PP; en aquest cas durant la intervenció d’Angel Acebes a la comissió d’investigació del finançament irregular dels populars. El […]

Redacció 31/10/2018

Nou episodi dels duels entre Gabriel Rufián i els dirigents del PP; en aquest cas durant la intervenció d’Angel Acebes a la comissió d’investigació del finançament irregular dels populars. El diputat d’ERC, que s’ha presentat a la sessió amb una samarreta on es veu Rodrigo Rato entrant a la presó, ha mantingut un dur intercanvi de paraules.

“S’avergonyeix d’alguna cosa”, ha preguntat Rufián; aleshores l’exministre d’Aznar i antic secretari general dels populars ha respost que “se sent molt orgullós de formar part del PP i que no sabia res de la caixa B”. Rufián l’ha acusat de “mentir de manera flagrant” quan era ministre i “d’enfonsar” una caixa d’estalvis, i li ha preguntat si no es consierava a ell mateix “perillós” al capdavant d’una comissió d’avaluació de riscos de Bankia, “gairebé com Juan Carlos davant un elefant”. Finalment, Gabriel Rufián ha comparat Acebes amb un personatge de la pel·lícula El Padrino.