Dimecres, 26 de gener de 2022 - Edició 1280
La República

Revista Mirall torna al carrer amb un número que combat la monarquia

Revista Mirall no es manté aliena als fets d’octubre i en commemoració d’aquesta efemèride, ha elaborat una edició especial en la qual vol combatre la monarquia. Aquesta nova edició segueix […]

Redacció 15/10/2018

Revista Mirall no es manté aliena als fets d’octubre i en commemoració d’aquesta efemèride, ha elaborat una edició especial en la qual vol combatre la monarquia. Aquesta nova edició segueix el format desplegable de l’anterior. Alhora que ofereix un pòster sobre l’1-O dibuixat per Jordi Minguell. Són cinc mil exemplars de color groc que seran repartits demà a la plaça de Catalunya de Barcelona i esperen els curiosos a l’Espai AnGram (carrer de Caballero, 65 de Barcelona).

Aquesta edició, no serà repartida per diferents llibreries com l’anterior sinó que els joves promotors de la revista els volen distribuir en les concentracions republicanes de les pròximes setmanes. Joan Solé, director i fundador de la publicació afirma: “no ens sentim súbdits d’aquesta monarquia, així com tampoc de l’Ibex-35. Per això hem fet un número amb l’historiador Xavier Díez, l’activista Max Zañartu per combatre una figura retrograda i que va abraçar la repressió contra els seus ciutadans a l’octubre”.

D’altra banda, Revista Mirall celebra aquest divendres els seus 5 anys de vida amb una festa a l’Espai AnGram (carrer de Caballero, 65 de Barcelona). A la festa se servirà cervesa artesanal de Barcelona i estarà oberta al públic general.