Edició 1953

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 30 de novembre del 2023
Edició 1953

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 30 de novembre del 2023

Puigdemont i Talegón es querellaran per injúries contra una columnista d’OKdiario

Cristina Seguí ha escrit a Twitter que la periodista "fa de Monica Lewinsky" del president

|

- Publicitat -

L’advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, ha fet una piulada per informar que està “redactant la demanda de conciliació prèvia a la querella per injúries” contra la columnista d’OKdiario, Cristina Seguí, en nom de la també periodista Beatriz Talegón i del mateix Puigdemont.

Publicitat

“La llibertat d’expressió si té alguns límits”, ha escrit, en relació al motiu que ha motivat aquesta acció. I és que Seguí ha increpat Talegón a la xarxa, dient que fa de Monica Lewinsky de Puigdemont, en referència a la dona amb la qual l’expresident dels Estats Units Bill Clinton va admetre haver tingut una “relació inapropiada” (va practicar-li una fel·lació) mentre feia de becària a la Casa Blanca.

Les paraules de Seguí han estat motivades, al seu torn, per un tuit de Talegón on informava que Inda l’havia expulsat com a columnista d’Okdiario per una intervenció seva al programa de Cuatro ‘Todo es Mentira’, on va dir que la seva condició per escriure al mitjà era que no li toquessin ni una coma dels seus textos i aparèixer a la secció d’opinió i no a la d’informació. Una paraula, aquesta darrera, que va posar entre cometes com a denúncia per les ‘fake news’ que sol publicar el digital, sobretot en relació al procés independentista. “Si vol que em faci fora”, va dir, i Inda ho ha fet.

 

 

 

Et pot interessar  Puigdemont acusa la justícia espanyola de viure en un "cop d'estat permanent" després de la decisió de l'AN
Publicitat

Més notícies

Opinió