Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Puigdemont desemmascara el racisme de Borrell al Parlament Europeu

|

- Publicitat -

Un cop dur de racisme protagonitzat per Borrell al Parlament Europeu. No és la primera vegada que s’escenifica una situació similar de discriminació i odi per part de l’eurodiputat.

Publicitat

L’eurodiputat per Afers Exteriors i Política de Seguretat, Josep Borrell, va discriminar a Assita Kanko, eurodiputada. Borrell no s’hi va dirigir pel seu nom, sinó que la va qualificar de “diputada d’origen africà”. Davant la situació, el president a l’exili i, també, eurodiputat, Carles Puigdemont titlla a Borrell com a: “L’inefable Josep Borrell ha tornat a fer de les seves”, deixa palès en una piulada.

Tanmateix, Puigdemont afegeix: “Recordeu allò dels «quatre indis»?”. El president fa referència a la situació on Borrell, en el marc d’un debat a la Universitat Complutense, va exposar que en els Estats Units no hi havia problemes d’integració perquè “l’únic que van fer va ser matar quatre indis”.

L’eurodiputada, Kanko també ha volgut deixar palesa la situació. Ho fa a través d’un comunicat, titulat “La meva opinió sobre el racisme d’esquerra de l’alt representant europeu Josep Borrell”. El manifest es va publicar a les xarxes socials també. Kanko fa referència a Borrell de la següent manera: “La seva arrogància, juntament amb la seva incompetència i manca de pilotes, és la raó per la qual Europa està tan bé com el Titanic”. Així mateix, Kano reivindica que l’ha tractada “com un colonitzador espanyol”. L’eurodiputada ha rebut un gran suport en els comentaris i Borrell queda ofegat, un cop més, amb el racisme.

Et pot interessar  La lectura de Jordi Graupera sobre el discurs de Puigdemont: "Ha començat un cicle de reforma d’Espanya"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió