Dimarts, 18 de maig de 2021 - Edició 1027
La República

Primàries Catalunya inicia el compte enrere per les municipals

Primàries Catalunya ha organitzat una jornada de formació, aquest matí, a Sabadell, que ha comptat amb la presència de representants de més de 100 municipis. Més enllà del missatge polític, […]

Redacció
Redacció 12/01/2019
Imatge de l'acte de Primàries Catalunya, a Sabadell

Primàries Catalunya ha organitzat una jornada de formació, aquest matí, a Sabadell, que ha comptat amb la presència de representants de més de 100 municipis. Més enllà del missatge polític, també s’han organitzat taules de debat al voltant de la relació entre el periodisme i la política o com plantejar una campanya en l’àmbit de comunicació; entre altres aspectes.

“La llista de les primàries serà aquella que no parla de cap concepte fal·laç. Nosaltres plantegem una nova cultura política que ara cal concretar amb fonaments i realitats”, ha expressat Anna Arqué, portaveu de Primàries Catalunya.

L’acte també ha comptat amb la presència de Jordi Graupera, que ha fet una crida a combatre els discursos de “bunkerització, de rendició i del control de la gent a través del xantatge emocional”. El candidat a l’alcaldia de Barcelona ha afegit que les eleccions seran un tot o res”.