Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Zaragoza escup odi cap a l’independentisme aprofitant l’ampliació del Prat

|

- Publicitat -

El diputat del PSC al Congrés José Zaragoza ha celebrat l’acord entre el govern espanyol i la Generalitat per ampliar l’aeroport del Prat perquè “és la demostració tangible que els fets fan que canviï el relat de la discussió de què passa a Catalunya”. En una entrevista a RNE ha apostat per aquesta línia de treball per “abandonar els 10 anys de procés”, que assegura que “no han aportat res i han perjudicat Catalunya i Espanya”. El diputat també ha celebrat que es fes una reunió de la Comissió Bilateral perquè “la realitat obliga els independentistes a abandonar i sortir del seu relat permanent verbal a discutir coses concretes”. D’altra banda, ha carregat contra el PP, a qui ha acusat de ser “el principal enemic d’Espanya”.

A l’entrevista Zaragoza ha garantit que els socialistes volen que funcioni el diàleg però ha dit que on sobretot s’ha de donar és a Catalunya perquè, segons assegura, “el problema és entre catalans”. A més, ha retret a l’actual Govern que “han arribat al poder sense guanyar les eleccions” i “només amb el suport dels antisistema de la CUP”, que ha remarcat que s’està posicionant en contra d’accions de l’executiu com l’acord per ampliar el Prat. “és per fer-s’ho mirar”, ha afegit.

Et pot interessar  Els homes joves són els més espanyolistes i favorables a protegir els símbols franquistes, segons una enquesta d'Òmnium
Publicitat

Opinió

Minut a Minut