Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Yolanda Díaz exigeix “depurar responsabilitats polítiques” per la “l’atac brutal” contra Podem i les forces independentistes

|

- Publicitat -

La vicepresidenta segona del Gobierno, Yolanda Díaz, ha condemnat aquest dilluns “l’atac brutal” que Podem va rebre fruit de la filtració a mitjans com La Sexta d’informacions falses que vinculaven el partit d’aleshores Pablo Iglesias amb comptes a les Illes Granadines. Díaz ha exigit “depurar responsabilitats polítiques” per aquesta guerra bruta: “Em sembla d’una extrema gravetat”, ha dit després que de la publicació dels àudios entre Villarejo i Ferreras.

Els últims àudios de Villarejo publicats per Crónica Libre demostren que el director de La Sexta, Antonio Ferreras, va donar la informació malgrat que considerava que era “burda” i que no responia a la realitat. Díaz ha recordat que Podem i les forces independentistes han estat atacades “amb recursos públics” d’una forma “mai vista en democràcia”.
La vicepresidenta segona ha conclòs que la situació provoca un “dany brutal” a la democràcia i al dret a una informació veraç.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut