Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Yolanda Díaz defuig donar la seva opinió sobre l’indult que la UGT ha demanat per Dolors Bassa

|

- Publicitat -

La ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, S’ha mostrat aquest divendres “respectuosa” amb la decisió de la Unió General de Treballadors (UGT) de Catalunya, que demanarà l’indult per la presa política Dolors Bassa, que també va ser secretaria general d’UGT a Girona.

“UGT, igual que totes les entitats sindicals, tenen acció i agenda pròpia. La respectaré”, ha recordat Díaz en una entrevista a “Las Mañanas de RNE“, on ha assegurat que el Gobierno comunicarà la seva postura quan es tracti l’assumpte.

Publicitat

“Tenim el deure moral de demanar l’indult de Dolors. I no com a rendició. És una persona molt compromesa i que estimem molt”, va assegurar el passat 9 de gener el secretari general d’UGT de Catalunya, Camil Ros, en una entrevista radiofònica.

En aquest context, la titular de Treball ha demanat “prudència” i ha explicat que aquest tipus d’accions són preses a títol personal pels sindicats. “Jo no puc més que ser respectuosa amb les mateixes”, ha afegit.

Així, Díaz ha reconegut que “coneixia” que la UGT anava a sol·licitar l’indult perquè manté converses amb els líders sindicals. Amb tot, ha descartat dir si ella hi donaria suport: “No és cosa meva afirmar aquesta qüestió”.

 

Et pot interessar  UGT demana "superar" el debat de l'amnistia i insta Junts a posicionar-se sobre la reducció de la jornada laboral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut