Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Xavier Domènech plega de diputat i de líder dels comuns a Catalunya

Greu crisi al projecte de Colau: "Després d'una profunda reflexió he decidit que és el moment de deixar tots els meus càrrecs i donar pas a noves persones"

|

- Publicitat -

Greu crisi als Comuns i al projecte d’Ada Colau, que perd un dels seus homes forts i de confiança. Xavier Domènech ha fet públic a les xarxes pocs minuts després de les set de la tarda d’avui, per sorpresa, que deixa el partit i entrega l’acte de diputat al Parlament.

“Després d’una profunda reflexió he decidit que és el moment de deixar tots els meus càrrecs, tant al Parlament com el de Coordinador General de Catalunya en Comú i Secretari General de Podem Catalunya. Crec que és l’hora de donar pas a noves persones amb idees fresques i l’energia necessària per dur a terme els reptes que el país demana els pròxims mesos, que sense dubte seran claus pel nostre futur”.

Publicitat

Al text, també dóna les gràcies a Ada Colau i Pablo Iglesias “però sobretot em quedo amb la sort de poder haver acompanyat a milers de persones anònimes que construeixen amb les seves mans un futur per tots i totes”.

Et pot interessar  El Govern accepta estudiar moratòries a macroprojectes per la sequera però creu que no afectarà el Hard Rock
Publicitat

Opinió

Minut a Minut