Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Xavier Domènech, desacomplexat després de deixar els comuns, contesta Cuixart: “Fins a la victòria”

"Ens retrobarem a peu de carrer, al costat de la mateixa trinxera sempre"

|

- Publicitat -

A principis de setembre, Xavier Domènech anunciava per sorpresa que deixava de liderar els comuns a Catalunya i que entregava la seva acta de diputat al Parlament. Les disputes amb Adrià Alemany, marit d’Ada Colau, les divergències amb l’alcaldessa de Barcelona i les tensions entre les diferents faccions del partit, són algunes de les raons que es rumorejaven per a explicar la seva sobtada marxa.

Ara, ja lluny de la primera línia política i amb la relaxació i tranquil·litat que atorga el fet d’estar deslligat que qualsevol formació política, ha contestat via les xarxes socials una carta que ha rebut de Jordi Cuixart amb un “Fins a la victòria sempre!”. Un crit popularitzat per Che Guevara i que deixa entreveure el seu suport a la independència.

Publicitat

Xavier Domènech ha hagut d’amagar la seva simpatia i sintonia amb l’independentisme. De fet, la seva germana, en una entrevista al directe!cat ens va deixar entreveure que a la família eren independentistes.

Et pot interessar  Albiach vol que una de les primeres accions del nou govern català sigui reactivar la taula de diàleg, que l'espanyol va cancel·lar
Publicitat

Opinió

Minut a Minut