Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Waka Sabadell torna a aixecar polseguera per les seves polítiques d’accés a la discoteca

|

- Publicitat -

L’actual Responsable de Distribució del DocsBarcelona, Salima Jirari, ha explicat una situació que viu cada setmana.

Jirari ha posat de manifest que cada vegada que el seu germà surt de festa, quan aconsegueix entrar a la discoteca Waka, li ho comunica per WhatsApp.

Publicitat

És a dir, com que la família Jirari pot ser racialitzada, Salima està especialment atenta a què el seu germà no pateixi cap incident en intentar entrar a la discoteca.

Waka darrerament va aixecar polseguera perquè un dels porters presumptament va agredir un jove colombià, pel seu lloc d’origen. Aquest fet va causar que es posés en relleu que la discoteca podria tenir una política masclista i racista. Arran de la notícia l’Ajuntament de Sant Quirze va denunciar la discoteca.

Jirari ha passat la captura de pantalla de la conversa que manté cada setmana amb el seu germà i pregunta: “Quan sortiu de festa, patiu per si us deixaràn entrar? Perquè aquesta és la conversa que tenim cada cap de setmana que el meu germà surt”.

En el fil de la piulada, Jirari subratlla que “l’únic negre” del grup no va passar i destaca que, com diu el seu germà, “si s’haguessin plantat s’haurien endut un bon puny”.

“El racisme de Waka Sabadell està fent que tota una generació normalitzi que se’ls negui l’accés pel seu color de pell!” ha reblat.

Et pot interessar  L'ANC de Sabadell cancel·la l'acte amb Aliança Catalana per manca de recursos econòmics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut