Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

Vox treu a passejar el seu odi amb un bus que criminalitza la immigració

|

- Publicitat -

Vox passejarà un bus per Catalunya per “assenyalar” la immigració il·legal en una campanya que la vincula amb la inseguretat ciutadana. Tot això, en un recorregut per diferents poblacions del territori català perquè més gent pugui ser testimoni de les idees feixistes del grup liderat per Ignacio Garriga.

Publicitat

El líder de la formació al Parlament parla de “traslladar esperança” amb un bus estil Hazte Oir. De fet, no és casual: unes filtracions de Wikileaks revelaven que aquesta associació ultracatòlica va finançar el naixement del partit espanyol d’ultradreta.

L’autobús, completament vestit amb un vinil de color verd i serigrafiat amb la frase “amb nosaltres tindries un barri segur”, circularà fins al final de la legislatura. Així, els de Santiago Abascal a Catalunya volen demanar “més policies i més seguretat” i aprofiten per carregar contra els partits progressistes i l’independentisme per “entregar-se a la delinqüència”. Un cop més, fent gala de la seva intolerància i valent-se d’un discurs populista.

Et pot interessar  Vox vota en contra del protocol per a prevenir agressions sexuals de La Mostra de cine de València
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió