Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Vox tira de nostàlgia i fitxa l’exdiputat del PP Antonio Gallego com a número dos de Garriga

|

- Publicitat -

L’exdiputat del PPC al Parlament i al Congrés Antonio Gallego serà el número dos de la candidatura de Vox a les eleccions previstes per al 14 de febrer. Així ho ha anunciat aquest dissabte la formació ultra i el seu cap de llista, Ignacio Garriga, que ha convidat l’expopular a liderar “l’esperança davant de la màfia separatista i l’esquerra”. Gallego havia ocupat un escó al Congrés durant dues legislatures i va ser diputat al Parlament durant una setmana –del 26 d’octubre al 2 de novembre de 2015–, càrrec que va deixar i que va ocupar l’actual president de Societat Civil Catalana, Fernando Sànchez Costa. També va ser regidor del PPC al Prat de Llobregat i diputat provincial.

En un missatge a Twitter, Gallego ha considerat un “honor i privilegi” formar part del projecte de Vox després de donar-se de baixa del PPC fa poc més d’un any. “El projecte liderat per Santiago Abascal a Espanya i Ignacio Garriga a Catalunya m’ha retornat la il·lusió i l’esperança política”, ha assegurat, com a partit “guanyador, amb nítides conviccions, frontal, proper, modern, confiable, desacomplexat i valent”. Aspira a l’escó, ha afegit, per representar “aquella meitat de catalans silenciats, menystinguts i demonitzats durant dècades pel separatisme” i ha exigit a l’independentisme que demani “perdó per tot el mal que ha fet”.

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut