Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Vox se suma a la guerra de Cs amb les pancartes de “Llibertat presos polítics”

|

- Publicitat -

Vox Girona ha interposat una denúncia davant de la Junta Electoral Provincial contra l’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, i “contra tota persona que en resulti responsable” per una pancarta amb el lema ‘Llibertat presos polítics’ a la façana de l’Ajuntament. En el seu escrit, la formació d’ultradreta demana que es retiri “de manera immediata” i considera que “vulnera clarament la neutralitat” del consistori. Tenint en compte, remarquen, que “aquests símbols en pancartes són expressions de la ideologia de determinats partits polítics i persones que, a més, concorren a les eleccions al Parlament del proper 14 de febrer”.

Per tot plegat, consideren que l’Ajuntament infringeix el principi de neutralitat política dels poders polítics, “recollit a l’article 9.3 de la Constitució Espanyola”.

Publicitat

A més, remarquen que “aquest principi s’ha de garantir i complir per part dels poders públics durant els períodes electorals com el que ens trobem”.

Et pot interessar  Vox i el PP continuen perpetrant un genocidi cultural al País Valencià: ara volen eliminar de la història Guillem Agulló
Publicitat

Opinió

Minut a Minut