Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Vox provoca l’independentisme: “Cauran tants separatistes com actes il·legals promoguin”

|

- Publicitat -

El feixisme es frega les mans amb l’onada repressiva dels tribunals. Els serveis jurídics de Vox han anat a la Junta Electoral Provincial de Lleida per demanar que deixi ja sense efectes l’acta de diputat de Pau Juvillà. Així ho ha anunciat el portaveu del partit d’extrema dreta, Ignacio Garriga, en una roda de premsa, on ha celebrat la sentència del TSJC contra el diputat de la CUP-NCG.

El tribunal l’ha condemnat aquest matí a 6 mesos d’inhabilitació i 1.080 euros de multa per un delicte de desobediència per no despenjar uns llaços grocs del seu despatx municipal la primavera del 2019 tot i l’ordre de la junta electoral, quan era regidor de la Paeria. Garriga ha advertit que Juvillà és “el primer de molts que aniran caient”, i ha afirmat que el seguiran Roger Torrent i Laura Borràs.

Publicitat

“S’ha acabat el temps pels totalitaris”, ha afirmat Garriga, que ha insistit que “cauran tants separatistes com actes il·legals promoguin”. El portaveu del partit d’ultradreta ha advertit el conseller d’Educació, Josep González-Cambray, que també “caurà” si segueix “decidit a desobeir” les sentències dels tribunals.

Et pot interessar  Expulsen del ple de Tarragona un regidor de Vox de Salou per agredir un conseller tarragoní
Publicitat

Opinió

Minut a Minut