Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Vox presentarà recurs contra les noves restriccions perquè “aturen” l’economia

|

- Publicitat -

Vox adverteix que presentarà recurs contra les noves restriccions a Catalunya. El portaveu del partit d’extrema dreta al Parlament, Antonio Gallego, així ho ha explicat en una entrevista d’aquest dimarts al ‘Cafè de les idees’ de Ràdio 4-RTVE. “El Tribunal Constitucional ens dona sistemàticament la raó”, ha argumentat.

El diputat ha criticat les mesures que va plantejar ahir el Govern perquè “aturen” l’economia i “arruïnen” sectors com la restauració, el comerç, l’oci nocturn o els gimnasos. Gallego, que ha definit Vox com un partit “conservador” i no d’extrema dreta, ha demanat “una mica d’ordre”. El portaveu ha advertit que les noves mesures “posaran en escac” molts sectors econòmics, i ha defensat que “tota feina és essencial”.

Publicitat

En un altre àmbit, Gallego ha acusat l’antic major dels Mossos Josep Lluís Trapero d'”abusar” de les seves amistats i relacions personals per fer carrera dins el cos policial. A més, el dirigent del partit d’extrema dreta ha aprofitat per demanar un 155 “general” a Catalunya per suspendre’n l’autonomia, si el Govern no acata la sentència del castellà a l’escola: “Si segueixen en aquesta rebel·lia, s’ha d’intervenir”.

Et pot interessar  ERC, Comuns i CUP signen un compromís per a no pactar amb Vox ni amb Aliança Catalana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut