Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Vox fa el ridícul: Ara entossudit a portar a Elena, Sàmper i Buch als tribunals per aclarir les sancions dels manifestants

|

- Publicitat -

Vox ha demanat la compareixença a la Comissió d’Interior del Parlament del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i dels exconsellers Miquel Sàmper i Miquel Buch perquè aclareixin si des d’Interior “‘s’ha deixat de tramitar” expedients sancionadors posteriors a actes aixecades pels Mossos. La sol·licitud del grup d’ultradreta arriba després que ‘El País’ publiqués que només s’ha tramitat la meitat de les propostes de sanció dels Mossos per la Llei de protecció de la seguretat ciutadana els darrers set anys. Per això Vox demana que l’actual conseller i els seus dos antecessors expliquin si des del Departament s’ha demanat no tramitar les multes.

Publicitat

També volen que comparegui el Director General de la Policia, Pere Ferrer, perquè digui si en algun moment ha rebut “alguna indicació oral o escrita” per part del Govern o d’Interior perquè els Mossos “no aixequin actes o no tramitin els corresponents expedients sancionadors per identificacions o infraccions”.

El diputat del partit d’extrema dreta Sergio Macián creu que es tracta “d’un nou escàndol” que “desacredita” el cos policial.

Et pot interessar  Espanyolitzant els Països Catalans: l'Ajuntament de València vol canviar l'accent per descatalanitzar el topònim
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió