Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Vox exigirà que “la nacionalitat espanyola no es regali a qualsevol”

|

- Publicitat -

Santiago Abascal torna a mostrar el racisme ranci de la formació d’ultradreta en defensar al Congreso que la nacionalitat espanyola “no es regali a qualsevol”.

El president de Vox en una intervenció al ple de la cambra baixa espanyola, ha acusat Sánchez d’incentivar la immigració il·legal i ha advertit que redactarà una proposició de llei per endurir els requisits amb què s’obtindrà la nacionalitat espanyola.

Publicitat

Els ultradretans han assegurat que s’està concedint “de manera massiva a estrangers que entren a territori nacional” i afirma que segons Vox, cal que hi hagi “un vincle de lleialtat amb la nació, amb compromís històric amb el passat, present i futur de la nació espanyola”.

D’aquesta manera condiciona la nacionalitat a unes tendències polítiques concretes i volgudament n’exclou d’altres, atorgant carnets de primera i de segona a qui demana la nacionalitat espanyola.

Als d’Abascal se’ls ha vist el llautó en exigir el “compromís històric amb el passat” i han deixat clara la seva filosofia tan nostàlgica.

De fet, sense cap mena de dubte es pot afirmar que Vox disposa amb escreix d’aquest compromís. Més concretament amb els valors de l’Espanya preconstitucional, en la qual també s’havia de demostrar la “lleialtat amb la nació”.

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut