Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Vox es frega les mans davant la victòria de Meloni a Itàlia

|

- Publicitat -

Vox treu pit davant l’auge de l’extrema dreta a Europa i ja saliva imaginant-se al Gobierno. Com era previsible, el feixisme espanyol ha celebrat la victòria electoral del partit d’ultradreta Fratelli d’Italia, comandat per Giorgia Meloni. “L’acollim amb una alegria enorme”, ha dit el vicepresident primer, Jorge Buxadé, tot felicitant el poble italià per “no haver-se deixat acovardir davant les pressions dels buròcrates de Brussel·les”.

En roda de premsa, Buxadé ha reivindicat que Meloni és la que defensa realment la “sobirania” dels italians. “El futur pertany als patriotes”, ha exclamat. Igualment, el vicepresident primer del partit feixista ha afirmat que aquesta victòria és “un impuls polític i un esperó” per a Vox i ha defensat que és “l’única alternativa real” a l’executiu de Pedro Sánchez. “El camí emprès per Vox és el correcte”, ha insistit.

Publicitat

Meloni va ser convidada a Espanya en el marc de la convenció ‘Viva 21’ organitzada per Vox i on es va reunir amb els d’Abascal i André Ventura, el “Trump portuguès”.

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut