Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Abascal es reuneix amb la ultradreta d’Itàlia i Portugal per defensar “l’Europa del sud”

|

- Publicitat -

El president de VOX, Santiago Abascal, la líder de Fratelli d’Itàlia, Giorgia Meloni, i el líder de la formació portuguesa CHEGA, André Ventura, s’han reunit aquest diumenge en el marc de la convenció ‘Viva 21’ celebrada a Madrid i organitzada pel partit d’extrema dreta espanyol, segons expliquen a La Gaceta.

Els tres líders han coincidit en la importància de comptar amb unes fronteres fortes i segures per a protegir la identitat de les diferents nacions europees, la prosperitat dels seus conciutadans i la convivència en els seus barris. També han defensat la importància de la família, de la cultura de la vida i de la llibertat dels pares per a triar l’educació dels seus fills.

Publicitat

Giorgia Meloni, deixebla del feixista Gianfranco Fini, i André Ventura, que lidera un partit profundament anitsemita i és conegut com el “Trump de Portugal”, ja van signar la “Carta de Madrid” promoguda per VOX l’octubre de 2020 que aspirava a unir forces en contra “del totalitarisme d’esquerres a banda i banda de l’Atlàntic”.

Et pot interessar  Expulsen del ple de Tarragona un regidor de Vox de Salou per agredir un conseller tarragoní
Publicitat

Opinió

Minut a Minut